Service Contract

Heeft u op dit moment een Service Contract lopen, maar wenst u geen gebruik meer te maken van uw waterbed, bieden wij u (ivm het contract) extra korting op alle soorten bedsystemen (boxsprings, lattenbodems en bijv. Mline matrassen of Matrair etc.).
Wenst u wel bij het waterbed te blijven, maar hoeft alleen de matras vervangen te worden, is dit natuurlijk ook mogelijk
.

Doordat er een groot aantal waterbeddenleveranciers om verschillende redenen weg zijn gevallen, zit de consument met een groot probleem in het geval er service en/of onderhoud nodig is.

AquaComfort, Bedweter en Slaapmaker  leveren niet alleen nieuwe waterbedsystemen in heel Nederland, maar heeft ook service-gerichte en vakkundige monteurs in dienst die elk waterbedprobleem, van welk merk dan ook, op kunnen lossen.

Om verzekerd te zijn van regelmatig noodzakelijk onderhoud aan uw waterbed, kunt u een zo genaamd 'Service-Onderhoudscontract' bij AquaComfort afsluiten.

Tevens een extra korting op een bij AquaComfort , de Bedweter en de Slaapmaker aan te schaffen nieuw slaapsysteem (o.a. boxspring, Mline, Carpe Diem,  Auping etc.)

Kosteloos telefonisch advies. Verzekerd van de nog lopende fabrieksgarantie.

Echter, ook al zit u niet in ons service/onderhoud-bestand, u zult nooit tevergeefs bij ons een beroep doen op service-en garantie. U zult dan wel de kosten moeten betalen!   Om formele redenen (wet op de informatieplicht) dienen wij u compleet te informeren over service/onderhoud, garantie en onze algemene voorwaarden: Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door AquaComfort  geleverde waterbedden en voor diegene die bij AquaComfort een Service onderhoudscontract heeft afgesloten. Het is bedoeld als supplement op de algemene voorwaarden van AquaComfort, die op al onze transacties van toepassing zijn, welke tekst aan de achterzijde van de bestelbon (overeenkomst) staat afgedrukt en waarvan de koper bij ondertekening zich inhoudelijk akkoord heeft verklaard. Door zich te conformeren aan deze voorwaarden, wordenalle andere regels-instructies-en garantievoorwaarden van derden, bijvoorbeeld leveranciers en/of fab rikanten van waterbedden, uitgesloten.
Dus AquaComfort neemt alleen de service en het onderhoud over, maar geen eerder afgegeven garanties. Alleen als er nog geldige fabrieksgarantie op het waterbed loopt van een nog bestaande fabrikant, zal AquaComfort bemiddelen in het 'Recht van Regres'.