Slaapkamers en kasten

U vindt in onze showroom in Lunteren een ruime keuze slaapkamers met eventueel bijpassende linnenkasten en commodes.

zie de website van de bedweter, slaapkamers en kasten.

Een waterbed kan los, maar ook in een houten slaapkamer. Door onze samenwerking met de Bedweter en de Slaapmaker, is onze collectie zeer uitgebreid.  Slaapkamers klassiek of modern, maar ook in verschillende kleuren.

Citaat: 

Clubblad Voetbalvereniging Lunteren over de Bedweter:

In elke nieuwe editie van het clubblad nemen we een sponsor onder de loep die actief is bij de voetbalvereniging Lunteren. In deze editie maken we kennis met de familie Wolfswinkel, die het familiebedrijf “De Bedweter” runt in de Dorpsstraat in Lunteren. En kennis maken was hoog nodig ook, want hoewel de familie in Lunteren zelf intussen best veel mensen kent, zijn ze niet vaak op sportpark De Wormshoef te vinden.

Wanneer je binnenkomt bij De Bedweter, dan voel je direct de rust om je heen. En dat moet natuurlijk ook wanneer je in de winkel bedden, matrassen, linnen en alles op het gebied van slaapcomfort ziet staan. Er heerst een rustige sfeer en voor de klanten wordt uitgebreid de tijd genomen. Een deel van de familie staat in de winkel voor de klanten klaar. Nico Wolfswinkel is De Bedweter intussen 20 jaar geleden begonnen in Lunteren. Van zijn 18e tot 25e was hij actief als bezorger en vanaf zijn 25e startte Nico als verkoper in een beddenzaak. Na 3 jaar besloot hij dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen en die kans deed zich voor in Lunteren.

De familie woont in Amersfoort, maar heeft het uitstekend naar hun zin in het dorp Lunteren. “De charme van een dorp als Lunteren is toch de gemoedelijkheid, licht Nico toe. In de 20 jaar dat we hier nu zitten hebben we een naam opgebouwd en in een regio als deze merk je toch dat mond-op-mond reclame nog steeds erg goed werkt. Bovendien past het gemoedelijke karakter bij onze manier van werken. Wij staan voor service en proberen zo goed mogelijk te adviseren wat bij iemand past. Ook voor garantie staan wij altijd klaar voor onze klanten. We nemen graag de tijd en wanneer een klant ergens tegenaan loopt, dan helpen we hem of haar graag uit de brand. Veel van onze klanten zijn te vinden de Vallei  in plaatsen, zoals Ede, Veenendaal, Wageningen, maar ook Barneveld en Amersfoort.”

De Bedweter is een echt familiebedrijf, want naast Nico zijn ook zijn vrouw Helma en zijn kinderen Alex en Stefan actief. In zijn totaliteit zijn ze met 6 personen, want ook chauffeur en neef Ludo is erbij, alsook Ben die in de winkel als verkoper aanwezig is. En ze hebben een eigen bezorgdienst! “Zo zijn onze jongens er ook ingerold. In drukke tijden konden ze soms bij springen en inmiddels begrijpen de werkzaamheden binnen ons bedrijf breder zijn, dan alleen het verkopen van de bedden op zich. Dat sprak ze aan en we vinden het dan ook hartstikke leuk dat ze er nu bij betrokken zijn. Die betrokkenheid bieden we onze klanten ook. We willen graag dat ze zich thuis voelen.”

“We kiezen wel duidelijk voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment. Merken zoals Auping, Pullman en M-Line zijn stuk voor stuk bekend in de markt en met de leveranciers bestaat een uitstekende relatie, waardoor er altijd snel geschakeld kan worden. Bovendien hebben we een specialisme opgebouwd op het gebied van waterbedden. In de afgelopen 10 jaar hebben we diverse zaken overgenomen in de regio, waardoor we dit specialisme naar ons toe hebben kunnen trekken. Deze waterbedden dienen ook onderhouden te worden natuurlijk, dus we zien onze klanten altijd 1 keer in het jaar weer terug, omdat ze wat onderhoudsmateriaal komen ophalen. Sommigen komen hier al jarenlang. M-Line is trouwens ook een bijzonder merk wat zich speciaal op sporters richt. Je ziet nu ook de reclame wel met Mark Tuitert op televisie. We zijn dan ook blij dat we dit merk in onze winkel kunnen verkopen. Contact is er ook met diverse fysiotherapeuten uit de regio. Een deel van onze klanten bestaat ook uit mensen met gezondheidsklachten, waardoor een goed advies noodzakelijk is. Zo komen er wel eens mensen vanaf de fysio richting onze winkel.”

“Binnen de familie speelt sport toch ook wel een rol. Zelf heb ik tennis gespeeld in het verleden en mijn zoons zijn allebei actief bij voetbalclub Hoogland. Eén van de twee heeft zelfs een TC3 diploma en kan dus een rol als trainer vervullen. Wie weet sponsoren we nog eens een keer een trainer aan de club, lacht Nico. Dat zou uniek zijn!”

Wat betreft sponsoring is Nico heel actief. “Wij sponsoren niet alleen de voetbalclub, maar ook de tennisclub en veel andere verenigingen. De reden hiervoor is dat we sociale activiteiten binnen een gemeenschap ontzettend belangrijk vinden en dat graag stimuleren. Zelf komen we helaas te weinig op het sportpark en dat heeft er natuurlijk mee te maken dat wij op zaterdagmiddag gewoon met de winkel geopend zijn. Het is tevens één van de drukste dagen in de week en zodoende is er vaak geen gelegenheid om te kijken. Wel proberen we aanwezig te zijn op de verschillende avonden die worden georganiseerd voor de sponsoren, zoals elk jaar in Hotel De Wormshoef met in het verleden Rene van der Gijp, Johan Derksen en Ronald Koeman. Overigens vind ik sowieso dat ik als sponsor goed wordt geïnformeerd over de activiteiten die er zijn binnen de voetbalvereniging. Ik vind het persoonlijk contact altijd heel prettig, daardoor blijf je vanaf de zijlijn toch op de hoogte van wat er gebeurd.”

Een mening over de voetbalsituatie bij Lunteren heeft Nico niet echt. “Wel hoor ik dat er tegenwoordig weer meer jongens uit het dorp zelf in het eerste elftal lopen. Hoewel Lunteren vorig jaar op een te laag niveau speelde zijn ze nu gelukkig weer terug op het niveau waar ze thuis zouden moeten horen. En als dat met een heel groot deel eigen jongens kan, dan vind ik dat positief. Het is natuurlijk heel herkenbaar voor het eigen publiek en zeker ook voor de sponsoren.”