Stretchtop waterbedden

Stretchtop waterbedden maakt gebruik van 4D-vinyl. Dit vinyl heeft veel voordelen tov andere waterbedden: sterker, elastischer, blijft langer soepel, gaat langer mee, minder statisch (geen stof meer op het matras). Het belangrijkste voordeel is dat door het gebruik van 4D-vinyl, de kans op lekkages minimaal is.

Standaard maat voor een waterbed is 180x210. Wenst u 200x220 of een 1-pers. is dit natuurlijk ook mogelijk. Naast veel achterwanden van Stretchtop (vaak gestoffeerd) is het ook mogelijk een houten achterwand te krijgen. Wenst u liever uw eigen ledikant te behouden, alles kan.   Het diagonaal rekpatroon is wellicht het meest soepele vinyl (met het 4D-vinyl nog soepeler) binnen de waterbeddenmarkt. Bovendien kan dit unieke systeem een groot gewichtsverschil tussen partners overbruggen, waardoor de partners elkaar bij het draaien in bed niet hinderlijk storen. Er wordt gestabiliseerd met fiberfill waarvan de kunststofvezel en het materiaal van de zg. drijflaag, van duurzame kwaliteit is gemaakt.

De softside van Stretchtop is gemaakt met een split. Voordeel: maakt zeer makkelijk op en de zijden zullen nooit (hoe breed het bed ook is) door de watermassa rond gaan staan.